Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Pastrami Nostrano
    Pastrami Nostrano
    Italian beef brisket with an extremely tender texture
  2. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
  3. Manzo Affumicato
    Manzo affumicato
    Beef rump delicately cold-smoked with beech wood
  4. Vitello al forno Meggiolaro
    Reale di vitello al forno - Roasted Calf
    Roasted calf produced in Venice province without preservatives
  5. Roast Beef all'inglese di Sottofesa
    Roast Beef all'inglese di Sottofesa
    English-cooked beef rump, ready to use
  6. Bresaola
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  7. Bresaola Punta d'Anca Intera
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  8. Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Typical Bresaola della Valtellina IGP, in half
  9. Brasaola di carne fresca punta d'anca
    Bresaola di Carne fresca Punta d'Anca
    Bresaola obtained by the processing of punta d'anca muscles
  10. product 82354
    Bresaola Di Montagna
    Artisan Bresaola produced by Fratelli Corrà in Trentino
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