Sweets & Pairing

(23)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Condimento al miele e tartufo bianco
    Condimento al Miele e Tartufo bianco
    Italian honey flavoured with White truffle and Bianchetto truffle
  2. Miele di Acacia Apicoltura Cazzola
    Miele di acacia
    Delicate honey collected in Piedmont, Lombardy and in the Appennines
  3. Miele di Acacia con Tartufo Apicoltura Cazzola
    Miele di Acacia e Tartufo
    Acacia Honey flavored with truffle
  4. Miele di Corbezzolo Apicoltura Cazzola
    Miele di corbezzolo
    Honey collected in Sardinia
  5. Miele di Lavanda Apicoltura Cazzola
    Miele di lavanda
    Honey collected in Sardinia and Liguria
  6. Miele Millefiori Apicoltura Cazzola
    Miele Millefiori
    Multifloral honey collected in Italy
  7. Mostarda Classica Cremonese
    Mostarda classica Cremonese
    The ancient recipe of Mostarda di Cremona, handcrafted by the Luccini ...
  8. Mostarda di Agrumi Biologica
    Mostarda di Agrumi - Organic Citrus Fruit Mustard
    Mustard produced in an artisanal with Organic Citrus Fruit
  9. Mostarda di Agrumi biologica
    Mostarda di Agrumi - Organic Citrus Fruit Mustard
    Mustard produced in an artisanal with Organic Citrus Fruit
  10. Mostarda di Agrumi biologica
    Mostarda di Agrumi Biologica
    Mustard produced in an artisanal with Organic Citrus Fruit
  11. Mostarda di Cipolla
    Mostarda di Cipolla - Organic Red Onions Mustard
    Mustard produced in artisanal way with organic onions in a 2 kg jar
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.