Fish

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Typology
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  1. Filetti di Trota Salmonata in olio
    Filetto di Trota Salmonata in olio
    Salmoned trout fillets, hot smoked and marinated in oil
  2. Fil di Fumo
    Smoked Trout fillet - Fil di Fumo
    Fillet of salmon trout, without bones and skin, smoked
  3. Filetto di Sgombro affumicato
    Filetto di Sgombro affumicato
    Smoked mackerel fillet, ready to eat
  4. Bottarga di Muggine
    Bottarga di Muggine
    Mullet roe worked in Cabras, in pieces of approx 100 g
  5. Bottarga di Muggine grattugiata
    Bottarga di Muggine - grated
    Grated bottarga produced with imported mullets eggs worked in Cabras
  6. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
  7. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
  8. Bottarga di Muggine - Oro di Cabras
    Mullet Bottarga - Bottarga di Muggine
    One of the most precious products in the world from the sea
  9. Bottarga di Muggine - Oro di Cabras
    Mullet Bottarga - Bottarga di Muggine
    One of the most precious products in the world from the sea
  10. Bottarga di Muggine macinata
    Mullet Bottarga - Bottarga di Muggine
    Mullet roe processed in Sardinia and grated
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