Fish

(8)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Tonno Affumicato Bernardini
    Smocked Tuna
    Yellow Tuna (Thunnus Albacares) fillet smoked in a traditional way
  2. Marlyn Bleu affumicato
    Smoked Marlin
    Smoked cold smoked Marlyn, very similar to Swordfish
  3. La Regina di San Daniele - busta da 100 g
    La Regina di San Daniele
    A delicately smoked trout from San Daniele
  4. La Regina di San Daniele - Baffa Preaffettata
    La Regina di San Daniele Sliced
    A delicately smoked trout from San Daniele, pre-sliced
  5. Tartare di Regina di San Daniele
    Tartare di Regina di San Daniele
    Regina di San Daniele trout in tartare version
  6. Ritagli di Salmone
    Salmon scraps
    Salmon for cooking preparations
  7. Salmone Selvaggio Red King - astuccio da 80 g
    Salmone Selvaggio Red King in case
    Red King wild salmon, cold smoked, ready to use
  8. Salmone Selvaggio Sockeye
    Salmone Selvaggio Sockeye 600 g
    Wild salmon with brilliant red meat
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.