Dressing

(25)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Aceto Balsamico di Modena IGP 'Antica'
    Balsamic Vinegar of Modena IGP - Antica
    Balsamic Vinegar of Modena PGI produced with a unique blend
  2. Balsamico Bianco Biologico
    Balsamico Bianco - Organic
    Refined and delicate dressing that enhances and enriches the dishes
  3. Condimento alimentare all'Aceto Balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Condimento alimentare all'aceto balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Dressing aged like the Traditional Balsamic Vinegar of Modena
  4. Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Cream with Balsamic Vinegar of Modena PGI, ideal to decorate the plates
  5. Aceto Dogado di Venezia Vinagro Delicato
    Vinagro
    A Venetian red wine vinegar, produced following an ancient recipe
  6. Ragu d'Oca
    Ragu d'Oca
    Ready to use ragù produced with goose meat by Jolanda de Colò
  7. product 93867
    Ragù d'oca
    Classic Ragù obtained from free-range geese
  8. Ragu d'Anatra
    Ragu di Anatra
    A finest quality duck ragù sauce, genuine in taste
  9. Ragù di capriolo
    Ragù di capriolo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with roe deer meat
  10. Ragù di cervo
    Ragù di Cervo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with venison meat
  11. Ragù di cinghiale
    Ragù di Cinghiale
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with wild boar meat
  12. Ragu di Lepre
    Ragu di Lepre - Hare Ragout
    Gourmet ragù, made from hare meat, lemon juice and red wine
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.