Cheese

(9)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Pecorino Crotonese Fresco
    Pecorino Crotonese DOP Fresco
    Fresh Pecorino produced in Calabria
  2. Pecorino Crotonese Semiduro
    Pecorino Crotonese DOP Semiduro
    A raw milk pecorino, produced according to traditions dating back to X...
  3. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    A selection of the classic Provolone aged 16/18 months
  4. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    Great size pasta filata cheese, aged 24/26 months by Enzo Recco
  5. Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Bocconcini of Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  6. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  7. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  8. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù affumicata
    Smoked Mozzarella di Bufala Campana DOP Ladybu
    Smoked mozzarella produced with raw buffalo's milk
  9. Ricotta Pecorina Affumicata
    Ricotta Pecorina Affumicata
    Sheep ricotta smoked with olive or orange wood
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.