Cheese

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  1. Ricotta di Capra Biologica
    Ricotta di Capra Biologica
    Organic goat milk ricotta, packed and sealed in a modified atmosphere
  2. Ricotta Affumicata Agricansiglio stagionata
    Ricotta Affumicata Agricansiglio stagionata
    Smoked ricotta with natural beech smoke and seasoned
  3. Ricotta Borgoluce di Latte di Bufala grande
    Ricotta Borgoluce di Bufala grande
    A new big format of the buffalo ricotta by Borgoluce
  4. Ricotta di capra Qualità Oro
    Ricotta di Capra Qualità Oro
    Ricotta made with whey and goat's milk
  5. Ricotta  di Latte di Bufala Borgoluce
    Ricotta di Latte di Bufala Borgoluce
    Soft and delicate buffalo ricotta produced Borgoluce
  6. Ricotta Fresca Agricansiglio
    Ricotta Fresca Agricansiglio
    Fresh and creamy ricotta produced near Cansiglio area, in Veneto
  7. Ricotta Leggera Bio
    Ricotta Leggera
    Ricotta from the whey after the working of the cow's milk
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