Cheese

(55)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. product 31193
    Formaggio Contadino
    Full-fat cheese with a soft, almost creamy consistency
  2. product 21436
    Formaggio Semi Stagionato Tumarrano 'Latte misto'
    A Sicilian cheese made with pasteurised sheep's and cow's milk
  3. Formaggio Crucolo Saporito
    Crucolo Saporito Cheese
    Simular to a pressed Asiago, aged in the cellar of the Rifugio Crucolo
  4. Vezzena di Lavarone Sapori di Malga 2023
    Vezzena di Lavarone Sapori di Malga 2023
    Cheese produced for centuries in alpine pastures; Slow Food Presidium
  5. New
    product 30382
    Burgusio Premium
    A mountain cheese with a melting paste, featuring notes of cooked butter
  6. Fontal di Cavalese
    Fontal di Cavalese
    Cheese produced with pasteurized milk collected in the province of Trento
  7. Almkase Sextner formaggio 'Malga'
    Formaggio 'Malga' Almkase Sextner
    Cheese produced with whole milk in Alta Pusteria area
  8. Formaggio Stanga Sesto
    Formaggio Nostrano Latteria Stanga Sesto
    Typical Sesto cheese with typical elongated shape
  9. Formaggio di Malga Campoluzzo Superiore
    Malga Campoluzzo - Sapori di Malga
    Alpage cheese produced with raw milk
  10. Formaggio Ovino Pepato
    Formaggio semiduro ovino di Venti
    Classic sicilian pecorino, with a complex but delicate taste
  11. Narangi - Canestrato all'Arancia
    Narangi - Canestrato all'arancia
    Mixed milk cheese, flavored with Sicilian orange peel
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.