Cheese

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Typology
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  1. product 31093
    Stracchino All'antica delle Valli Orobiche
    Lombard Slow Food Presidium produced with raw milk and aged in the cellar
  2. Taleggio DOP
    Taleggio DOP
    DOP cheese with soft paste and washed rind
  3. Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Traditional Taleggio with washed rind and soft texture
  4. product 21254
    Taleggio DOP Latte Crudo 'Premium'
    Great Lombard DOP with washed rind produced with local raw milk
  5. Taleggio DOP Piacere Naturale
    Taleggio DOP Piacere Naturale
    A Taleggio that recalls the traditional one
  6. Taleggio Morbido Valsassina DOP
    Taleggio DOP Valsassina
    A soft and delicate version of Taleggio
  7. Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Taleggio La Baita DOP
    Soft, full cream cow's milk, washed rind cheese
  8. Toma della Valle di Gressoney
    Toma della Valle di Gressoney
    Raw milk cheese with washed rind, produced in summer over 2200 meters ...
  9. Tosella Castellan
    Tosella Castellan
    Fresh cheese to be pan-fried, produced with 100% local milk
  10. Amore di Capra
    Amore di Capra
    Fresh, creamy and spreadable goat cheese
  11. Cantadou al Rafano
    Cantadou with horseradish
    Fresh horseradish cheese ideal for crostini
  12. Crema Trevigiana
    Crema del Doge
    Fresh cheese made with cow's milk and cream milk
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