Cheese

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  1. product 30913
    Robiola nelle Foglie di Castagno
    Robiola made with goat's raw milk and matured in chestnut leaves
  2. Robiola di Roccaverano DOP affinata
    Robiola of Roccaverano DOP affinata
    Roccaverano DOP prodotto con latte caprino crudo stagionata per circa ...
  3. product 31622
    Sissi
    Raw goat's milk tometta by Unteregger
  4. Stracchino di capra Qualità Oro
    Stracchino di capra Qualità Oro
    Goat's stracchino with vegetable rennet
  5. Uovo di capra
    Uovo di Capra
    Goat egg-shaped robiola with goat's heart with saffron
  6. product 31313
    Estrema d'Alpeggio Valle d'Aosta
    Cheese produced by Donato Petitjacques at an altitude of 2,578 meters
  7. Fontina Valdostana DOP
    Fontina DOP
    The most famous cheese from Aosta Valley
  8. Fontina DOP
    Fontina DOP porzionata
    The most famous cheese from Aosta Valley
  9. Fontina Valdostana DOP di Alpeggio
    Fontina Valdostana DOP di Alpeggio
    DOP Cheese made exclusively with milk collected in the mountain pastures
  10. product 31380
    Formaggio Laurin
    Mountain cheese with a washed rind and aged for at least 60 days
  11. Rascard
    Formaggio Rascard a latte crudo
    Mountain cheese with a soft paste and a washed rind
  12. Manigodine
    Manigodine
    An innovative cheese but rich in traditions
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