Cheese

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  1. New
    product 30380
    Stelvio DOP
    Trentino cheese with a washed rind
  2. New
    product 30381
    Watles
    Young washed rind Caciottona, produced in Alto Adige
  3. Narangi - Canestrato all'Arancia
    Narangi - Canestrato all'arancia
    Mixed milk cheese, flavored with Sicilian orange peel
  4. Toma ossolana di alpeggio Bettelmatt
    Bettelmatt di Bettelmatt Cheese
    Piemontese cheese produced with alpine milk from Bruna cows
  5. Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno d'alpeggio DOP, Presidio Slow Food
  6. Castelmagno di Montagna DOP stagionato
    Castelmagno di Montagna DOP stagionato
    Piedmontese DOP mountain cheese, aged at least 6 months
  7. Castelmagno di Montagna DOP
    Castelmagno DOP fresco di Montagna
    Piedmontese DOP mountain cheese, aged at least 2 months
  8. Formadi Frant
    Formadi Frant
    Carnia Cheese, mountainous area in Friuli Venezia Giulia
  9. product 31263
    Montebore
    Mixed raw milk cheese which shape reminds a wedding cake
  10. Pannerone di Lodi
    Pannerone di Lodi
    The typical cheese from Lodi, unsalted
  11. Salva Cremasco DOP
    Salva Cremasco
    Full cream cow's milk cheese with washed rind
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