Cheese

(174)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Montasio DOP Prodotto della Montagna
    Fresh Montasio PDO Mountain Selection - Agricansiglio dairy
    Montasio DOP made with raw milk collected in Cansiglio area
  2. Latteria a latte crudo Agricansiglio
    Latteria a latte crudo Agricansiglio
    Semi-hard tomme produced in Treviso province with cow's raw milk
  3. Formaggio Latteria di Fagagna
    Latteria di Fagagna 90 days
    Semi cooked and pressed cow's milk cheese
  4. Latteria Frontin Melere da piastra
    Latteria Frontin Melere
    Mild cheese, of parallelepipedal shape, very good grilled
  5. Formaggio di Malga Campoluzzo Superiore
    Malga Campoluzzo - Sapori di Malga
    Alpage cheese produced with raw milk
  6. Fiore Sardo DOP Biologico
    Fiore Sardo DOP Biologico Giovane
    Great pecorino produced with organic raw milk from Sarda sheeps, gentl...
  7. Fiore Sardo DOP Biologico stagionato
    Fiore Sardo DOP Biologico Stagionato
    Pecorino DOP produced with sheep's raw organic milk
  8. Formaggio Ovino Pepato
    Formaggio semiduro ovino di Venti
    Classic sicilian pecorino, with a complex but delicate taste
  9. Pecorino Debbene Biologico
    Pecorino Debbene Biologico
    An organic cheese produced with sheep's milk from Sardinian sheeps
  10. Pecorino di Osilo
    Pecorino di Osilo
    A small pecorino form Sardinia, which is also a Slow Food Presìdia
  11. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  12. Pecorino Formano Biologico
    Pecorino Formano Biologico
    A Pecorino made with organic raw milk
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.