Meat & Charcuterie

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  1. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  2. New
    product 79280
    Prosciutto Crudo "Gran Riserva Marca Maria" - disossato
    Ham produced in Veneto, matured for at least 18 months
  3. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  4. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  5. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
  6. Prosciutto di Cinghiale disossato
    Prosciutto di Cinghiale
    Dry cured boned boar produced in Tuscany according to tradition.
  7. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  8. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
  9. Coscia Reale Fumè Rialto
    Coscia Reale Fumè Rialto
    Delicate speck, slightly smoked with local wood and berries
  10. Giacomini - Filetti di suino affumicati
    Giacomini - Fillets of smoked pork
    Small fillets of pork, cured and lightly smoked
  11. Manzo Affumicato
    Manzo affumicato
    Topside of Black Angus beef marinated, slightly smoked and cured to pe...
  12. Speck di Cinghiale
    Speck di Cinghiale
    Boar speck accurately aged
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