Meat & Charcuterie

(38)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Typical Bresaola della Valtellina IGP, in half
  2. Brasaola di carne fresca punta d'anca
    Bresaola di Carne fresca Punta d'Anca
    Bresaola obtained by the processing of punta d'anca muscles
  3. product 82354
    Bresaola Di Montagna
    Artisan Bresaola produced by Fratelli Corrà in Trentino
  4. Bresaola della Valtellina IGP Punta d'Anca Oro
    Bresaola from Valtellina IGP
    The typical Bresaola from Valtellina IGP, produced with the tip of hip...
  5. Bresaola Punta d'Anca Extra
    Bresaola Punta d'Anca Arte e Virtù
    Excellent bresaola produced in Valtellina by the Lazzeri Alessandro
  6. Bresaola punta d'anca gourmet
    Bresaola punta d'anca gourmet
    Bresaola of fresh meat from Charolaise breed beef
  7. Bresaola rustica intera
    Bresaola rustica intera
    Rustic and innovative bresaola seasoned without being stuffed
  8. Carne Salada Tipica
    Carne Salada Tradizionale
    Salted spicy beef produced according to tradition
  9. Carne Salada Trentina
    Carne Salada Trentina
    Carpaccio produced in Trentino Alto Adige by Fratelli Corrà
  10. Carne Salata Coati
    Carne Salata Coati
    A beef carpaccio produced in Veneto region
  11. Carpaccio di bresaola
    Carpaccio di bresaola
    Carpaccio beef obtained from punta d'anca
  12. Carpaccio Marinato
    Carpaccio Marinato
    Beef's fesa, marinated and scented with spices and aromatic plants
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.