Meat & Charcuterie

(49)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Prosciutto di Parma Exquisitus disossato pressato
    Prosciutto di Parma disossato pressato
    At least 18 months of raw ham made by La Badia
  2. Prosciutto di Parma Casa Graziano disossato
    Prosciutto di Parma DOP addobbo Casa Graziano
    A high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
  3. Prosciutto di Parma Casa Graziano
    Prosciutto di Parma DOP by Casa Graziano
    A high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
  4. Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano 30 mesi
    Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano 30 e Lode
    Special selection of Parma ham cured at least 26 months, by Casa Graziano
  5. Prosciutto di Parma Casa Graziano 22 mesi disossato
    Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano addobbo
    A Parma ham produced on the hills of Casa Graziano and aged 24 months
  6. Prosciutto di Parma Casa Graziano pressato
    Prosciutto di Parma DOP pressato Casa Graziano
    A high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
  7. Prosciutto di Parma '30 e Lode' Casa Graziano disossato
    Prosciutto di Parma matured 30 months by Casa Graziano
    A top quality Parma ham produced by Casa Graziano aged at least 26 months
  8. Pancetta Campagnola
    Pancetta Campagnola
    Big size round pancetta, very sweet and fondant in the mouth
  9. Pancetta Campagnola a metà
    Pancetta Campagnola metà
    Half round pancetta, very sweet and fondant in the mouth
  10. Pancetta Coppata Grossetti
    Pancetta Coppata Senza Cotenna
    Pancetta without rind and fat, with a lean coppa in the middle
  11. Pancetta Giovanna - Capitelli
    Pancetta Giovanna - cooked
    A pancetta produced in a different method that is followed by this pro...
  12. Pancetta Steccata Grossetti
    Pancetta nei legni
    Pancetta matured within two wooden boards, made by Grossetti
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.