Pasta & Co

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  1. Orzo Agordino Decorticato a Pietra
    Orzo Agordino Decorticato a Pietra - Hulled Barley
    Barley hulled in stone, an ancient grain used in Italian gastronomy va...
  2. New
    Orzo Perlato Bio
    Orzo Perlato Bio
    Organic pearl barley
  3. Tutta biga Bio
    Tutta Biga Bio
    Focaccia prepared with biga-only dough
  4. Farro Grande Alpino Spelta
    Whole Spelled "Spelta"
    Spelt of variety Grande Alpino or Spelta, perfect for soups
  5. Gallette di Mais Nostrano dell'Isola
    Corn cake - Nostrano dell'Isola variety
    Crunchy yellow corn cakes produced with Nostrano dell'Isola native cor...
  6. Focaccia Rustica Biologica
    Focaccia Rustica Biologica
    The simplest and most versatile focaccia of Panificio Follador
  7. Frisella di grano duro
    Frisella - Durum wheat
    Apulian rusks, handmade and double-baked
  8. product 95009
    Friselline Classiche di Grano Duro
    Small durum wheat friselle typical of Salento, perfect for aperitifs
  9. Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Crackers made with Biancoperla corn, delicate in taste
  10. La Spessa - Piadina tradizionale
    La Spessa - Piadina Tradizionale
    Thick version of the piadina of the Romagna tradition
  11. La Stirata - Piadina tradizionale
    La Stirata - Piadina tradizionale
    Thin version of the piadina of the Romagna tradition, more similar to ...
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