Vegetable

(16)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Asparagi Bianchi al naturale
    Asparagi Bianchi al Naturale
    Boiled italian white asparagus produced in Padova province
  2. product 96234
    Cipolle Borettane Glassate
    Lightly glazed Borettane onions, in bag of 1,7 kg
  3. product 96233
    Cipolline Borettane Glassate
    Lightly glazed Borettane onions
  4. Cipollotto Agrodolce
    Cipollotto Agrodolce
    Spring onion preserved in a mixture of extra virgin olive oil and vinegar
  5. Cremasugo al carciofino
    Crema Al Carciofino
    Artichoke cream, ideal as a sauce for pasta, lasagna or on pizza
  6. Crema di Carciofi con tartufo
    Crema di Carciofi con tartufo
    Artichoke and summer truffle cream
  7. Crema di Carciofi con tartufo
    Crema di Carciofi con tartufo
    Artichoke and summer truffle cream
  8. Crema di Funghi Porcini
    Crema di Funghi Porcini
    Savoury porcini mushroom cream
  9. Crema di Funghi Porcini al tartufo
    Crema di Funghi Porcini al tartufo
    Porcini mushroom cream enriched with white truffle
  10. Crema di Zucca al Tartufo
    Crema di Zucca al Tartufo
    Pumpkin and potato cream enriched with summer truffle
  11. Crema di Zucca al Tartufo
    Crema di Zucca al Tartufo
    Pumpkin and potato cream enriched with summer truffle
  12. Giardiniera Nonno Gianni
    Giardiniera "Nonno Gianni"
    A rainbow of fresh vegetables in vinegar
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.