Sweets & Pairing

(10)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Crema al Pistacchio Scyavuru
    Crema al Pistacchio
    A typical Sicilian Pistachio cream, with a soft texture
  2. Crema alle Nocciole Scyavuru
    Crema alla Nocciola
    Sweet hazelnut cream, with a soft texture
  3. Crema Spamabile Nocciola
    Crema Spalmabile Nocciola
    Hazelnut and cocoa spread cream by Borgoluce
  4. Condimento al miele e tartufo bianco
    Condimento al Miele e Tartufo bianco
    Italian honey flavoured with White truffle and Bianchetto truffle
  5. Miele di Acacia Apicoltura Cazzola
    Miele di acacia
    Delicate honey collected in Piedmont, Lombardy and in the Appennines
  6. Miele di Acacia con Tartufo Apicoltura Cazzola
    Miele di Acacia e Tartufo
    Acacia Honey flavored with truffle
  7. Miele di Corbezzolo Apicoltura Cazzola
    Miele di corbezzolo
    Honey collected in Sardinia
  8. Miele di Lavanda Apicoltura Cazzola
    Miele di lavanda
    Honey collected in Sardinia and Liguria
  9. Miele Millefiori Apicoltura Cazzola
    Miele Millefiori
    Multifloral honey collected in Italy
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.