Dressing

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  1. Olio EVO Fratepietro
    Olio EVO Fratepietro
    Sophisticated blend of Coratina and Cerignola, with a slightly fruity ...
  2. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  3. product 31548
    Crema Cacio e Pepe
    Pecorino cream produced by CAO with a bold yet balanced flavor
  4. product 31549
    Crema Cacio e Tartufo
    Pecorino and white truffle cream produced by CAO, with a refined and e...
  5. product 31539
    Crema del Pastore
    Cream made with a mix of pecorino and sheep ricotta
  6. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  7. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
  8. Il Pesto di Melanzane Secche
    Il Pesto di Melanzane Secche
    Pesto made with aubergines and green pistachio from Bronte DOP
  9. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
  10. Il Pesto di Pomodori Secchi
    Il Pesto di Pomodori Secchi
    Pesto made from naturally sun dried tomatoes
  11. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
  12. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
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