Dressing

(77)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Pesto di Basilico Genovese DOP - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP
  2. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  3. Pesto senz'aglio - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  4. Pesto senza aglio - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic Genoese pesto but produced no garlic
  5. Impepata di Cacio
    Impepata di Cacio
    Cream made with Pecorino Romano, Grana Padano PDO, butter and pepper
  6. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
  7. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
  8. La Gialla - Passata di pomodoro
    La Gialla - Passata di pomodoro
    Artisanal tomato sauce made with yellow tomatoes
  9. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia, in smaller format
  10. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di Pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia
  11. Maionese Classica Biologica
    Maionese Classica Biologica
    Mayonnaise made without gluten and preservative
  12. Ketchup Classico bio
    Organic Classic Ketchup
    Ketchup organic, without gluten and preservatives
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.