Dressing

(115)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
  2. Il Pesto di Pomodori Secchi
    Il Pesto di Pomodori Secchi
    Pesto made from naturally sun dried tomatoes
  3. Pesto di Pra' in confezione da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto Genovese in a 1 Kg tray
  4. Pesto di Basilico Genovese DOP - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP
  5. Pesto genovese - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional pesto according to the typical Genoese recipe
  6. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  7. Pesto senz'aglio - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  8. Pesto senza aglio - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic Genoese pesto but produced no garlic
  9. Impepata di Cacio
    Impepata di Cacio
    Cream made with Pecorino Romano, Grana Padano PDO, butter and pepper
  10. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
  11. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
  12. La Gialla - Passata di pomodoro
    La Gialla - Passata di pomodoro
    Artisanal tomato sauce made with yellow tomatoes
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.