Cheese

(7)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Pecorino di Farindola
    Pecorino di Farindola
    A very rare pecorino, produced in Abruzzo with pork rennet
  2. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    A selection of the classic Provolone aged 16/18 months
  3. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    Great size pasta filata cheese, aged 24/26 months by Enzo Recco
  4. Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Bocconcini of Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  5. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  6. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  7. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù affumicata
    Smoked Mozzarella di Bufala Campana DOP Ladybu
    Smoked mozzarella produced with raw buffalo's milk
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.