Cheese

(15)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Fiore Sardo DOP Biologico
    Fiore Sardo DOP Biologico Giovane
    Great pecorino produced with organic raw milk from Sarda sheeps, gentl...
  2. Fiore Sardo DOP Biologico stagionato
    Fiore Sardo DOP Biologico Stagionato
    Pecorino DOP produced with sheep's raw organic milk
  3. Pecorino di Osilo
    Pecorino di Osilo
    A small pecorino form Sardinia, which is also a Slow Food Presìdia
  4. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  5. Piacentinu Ennese DOP - Di Venti
    Piacentinu Ennese DOP
    Sicilian raw milk Pecorino, Slow Food Presidium, with pepper and saffron
  6. Robiola di Roccaverano DOP affinata
    Robiola of Roccaverano DOP affinata
    Roccaverano DOP prodotto con latte caprino crudo stagionata per circa ...
  7. Pecorino di Farindola
    Pecorino di Farindola
    A very rare pecorino, produced in Abruzzo with pork rennet
  8. Storico Ribelle Estate 2018
    Storico Ribelle Estate 2018
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
  9. Storico Ribelle Estate 2019
    Storico Ribelle Estate 2019
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
  10. Storico Ribelle Estate 2020
    Storico Ribelle Estate 2020
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
  11. Storico Ribelle Estate 2021
    Storico Ribelle Estate 2021
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
  12. Storico Ribelle Estate 2022
    Storico Ribelle Estate 2022
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.