Cheese

(7)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Asiago d'Allevo DOP Vecchio
    Asiago d'Allevo DOP - Matured
    A PDO Asiago, produced with raw cow's milk and matured at least 8 months
  2. Asiago d'Allevo DOP Mezzano
    Asiago d'Allevo DOP Mezzano
    DOP cheese made from raw cow's milk, with a semi-cooked compact paste
  3. Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Rare cheese aged 18 months; Slow Food Presidium
  4. Formaggio Malga Verde
    Formaggio Malga Verde
    Typical Malga cheese produced in the summer
  5. product 30871
    Monte Veronese d'allevo DOP
    Raw, semi-fat, semi-cooked cow's milk cheese, matured
  6. New
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    PDO alpine cheese aged for at least 12 months, with a very ancient tra...
  7. Vezzena di Lavarone Sapori di Malga 2023
    Vezzena di Lavarone Sapori di Malga 2023
    Cheese produced for centuries in alpine pastures; Slow Food Presidium
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.