Meat & Charcuterie

(10)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Prosciutto Crudo Affumicato di Montagna addobbo
    Prosciutto Crudo Affumicato di Montagna addobbo
    Smoked gently ham produced in Friuli Venezia Giulia
  2. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto crudo aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  3. Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Bone-in prosciutto crudo, aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  4. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP addobbo - selezione Zuanon
    Decorative raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
  5. Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione Zuanon
    Pressed raw ham, aged for 24 months and selected by Cantina Zuanon
  6. Prosciutto di San Daniele con osso
    Prosciutto di San Daniele with Bone
    San Daniele ham produced by a small artisan shop
  7. product 79152A
    Prosciutto di Sauris IGP addobbo
    Smoked row ham from Sauris, aged at least 24 months, without bone
  8. Prosciutto San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto San Daniele DOP con osso - selezione Zuanon
    Bone-in raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
  9. Petto di Pollo Affumicato
    Petto di Pollo Affumicato
    Chicken fillet slightly smoked and perfumed with herbs and spices
  10. Pancetta Pepata Zahre
    Pancetta Pepata Zahre
    Pancetta covered with black pepper
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.