Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Pastrami Nostrano
    Pastrami Nostrano
    Italian beef brisket with an extremely tender texture
  2. Speck Bernardi a metà
    Speck Bernardi a metà
    An artisan speck produced with passion by Karl Bernardi
  3. Fetta reale di casa Norcia
    Fetta reale di casa Norcia
    A specialty of Perticoni family, obtained by the pig thigh fresh debon
  4. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  5. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  6. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  7. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
  8. Prosciutto di Cinghiale disossato
    Prosciutto di Cinghiale
    Dry cured boned boar produced in Tuscany according to tradition.
  9. Prosciutto di Norcia IGP
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  10. Prosciutto di Norcia IGP s/osso addobbo
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  11. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  12. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
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