Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Pastrami Nostrano
    Pastrami Nostrano
    Italian beef brisket with an extremely tender texture
  2. Speck Bernardi a metà
    Speck Bernardi a metà
    An artisan speck produced with passion by Karl Bernardi
  3. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  4. Prosciutto Crudo Affumicato di Montagna addobbo
    Prosciutto Crudo Affumicato di Montagna addobbo
    Smoked gently ham produced in Friuli Venezia Giulia
  5. Prosciutto Crudo di San Daniele DOP - Fogolar
    Prosciutto Crudo di San Daniele DOP - Fogolar
    The typical Prosciutto di San Daniele, cured at least for 18 months
  6. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto crudo aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  7. Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Bone-in prosciutto crudo, aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  8. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP addobbo - selezione Zuanon
    Decorative raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
  9. Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione Zuanon
    Pressed raw ham, aged for 24 months and selected by Cantina Zuanon
  10. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  11. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  12. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
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