Meat & Charcuterie

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  1. 'Nduja di Spilinga in vasetto
    'Nduja di Spilinga - glass jar
    Typical spreadable Calabrian cured meat
  2. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  3. Spianata Calabrese Piccante
    Spianata Calabrese Piccante
    Spicy salame from Calabria with a typical flat shape
  4. Ventricina Calabrese Rossa Piccante
    Ventricina Calabrese Piccante
    A typical hot salami produced in Calabria
  5. Fesa Marinata di Black Angus
    Fesa marinata di Black Angus
    Fresh loin of Black Angus from Texas marinated in a unique blend
  6. Estrusca di suino con salsa al pepe
    Etrusca di suino con salsa al pepe
    Dorsal cut of pigs breed in wild, marinated with pepper sauce
  7. product 79117
    Etrusca di suino con salsa al whisky
    Dorsal cut of pigs breed in the wild, marinated with whisky sauce
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