Meat & Charcuterie

(45)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Prosciutto Crudo di Parma DOP Disossato Pressato 'Il Ghinaldo'
    Prosciutto Crudo di Parma DOP Disossato Pressato 'Il Ghinaldo'
    Prosciutto di Parma DOP sesasoned for 16-18 months by Casa Graziano
  2. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto crudo aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  3. Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Bone-in prosciutto crudo, aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  4. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP addobbo - selezione Zuanon
    Decorative raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
  5. Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione Zuanon
    Pressed raw ham, aged for 24 months and selected by Cantina Zuanon
  6. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  7. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  8. Prosciutto di Parma Exquisitus disossato pressato
    Prosciutto di Parma disossato pressato
    At least 18 months of raw ham made by La Badia
  9. Prosciutto di San Daniele con osso
    Prosciutto di San Daniele with Bone
    San Daniele ham produced by a small artisan shop
  10. product 79152A
    Prosciutto di Sauris IGP addobbo
    Smoked row ham from Sauris, aged at least 24 months, without bone
  11. Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    A cured ham produced from Nero dei Nebrodi pigs wild raised for two year
  12. Prosciutto San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto San Daniele DOP con osso - selezione Zuanon
    Bone-in raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.