Meat & Charcuterie

(277)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano 30 mesi
    Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano 30 e Lode
    Special selection of Parma ham cured at least 26 months, by Casa Graziano
  2. Prosciutto di Parma Casa Graziano 22 mesi disossato
    Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano addobbo
    A Parma ham produced on the hills of Casa Graziano and aged 24 months
  3. Prosciutto di Parma Casa Graziano pressato
    Prosciutto di Parma DOP pressato Casa Graziano
    A high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
  4. Prosciutto di Parma '30 e Lode' Casa Graziano disossato
    Prosciutto di Parma matured 30 months by Casa Graziano
    A top quality Parma ham produced by Casa Graziano aged at least 26 months
  5. Prosciutto di San Daniele disossato
    Prosciutto di San Daniele DOP without Bone
    San Daniele ham produced by a small artisan shop
  6. Prosciutto di San Daniele con osso
    Prosciutto di San Daniele with Bone
    San Daniele ham produced by a small artisan shop
  7. Prosciutto di Sauris IGP
    Prosciutto di Sauris IGP
    Smoked row ham from Sauris, aged at least 24 months
  8. product 79152A
    Prosciutto di Sauris IGP addobbo
    Smoked row ham from Sauris, aged at least 24 months, without bone
  9. Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    A cured ham produced from Nero dei Nebrodi pigs wild raised for two year
  10. Prosciutto Parma DOP 18 mesi Addobbo
    Prosciutto Parma DOP 18 months Addobbo
    PDO Parma Ham aged at least 18 months, without the bone
  11. Prosciutto San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto San Daniele DOP con osso - selezione Zuanon
    Bone-in raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
  12. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.