Pasta & Co

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  1. New
    Tarallini ai cereali Senatore Cappelli
    Tarallini ai cereali Senatore Cappelli
    Apulian cereal tarallini from wholemeal flours, with a mix of seeds
  2. New
    product 93858
    Tarallini Classici
    Traditional Apulian Tarallini made with Senatore Cappelli durum wheat
  3. New
    product 93856
    Tarallini Olive Nere
    Apulian tarallini enriched with tasty black olives
  4. New
    product 93857
    Tarallini Uvetta e cipolla
    Typical Apulian tarallini enriched with onion and sultanas
  5. product 98404
    Foglie d'Ulivo di Semola di Grano Duro
    Foglie d'ulivo produced with Apulian durum wheat semolina
  6. Orecchiette di Semola di Grano Duro
    Orecchiette di Semola di Grano Duro
    Orecchiette produced with Apulian durum wheat semolina
  7. Frisella di grano duro
    Frisella - Durum wheat
    Apulian rusks, handmade and double-baked
  8. product 95009
    Friselline Classiche di Grano Duro
    Small durum wheat friselle typical of Salento, perfect for aperitifs
  9. Puccia Salentina
    Puccia Salentina
    Naturally leavened bread, baked in stone, to be baked, cut and stuffed
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