Fish

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  1. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 100 ml bottle
  2. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 250 ml bottle
  3. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
  4. FIletti di Alici Acquapazza
    FIletti di Alici Acquapazza
    Anchovies fished in the Gulf of Salerno, preserved in oil
  5. Bottarga di Muggine
    Bottarga di Muggine
    Mullet roe worked in Cabras, in pieces of approx 100 g
  6. Bottarga di Muggine grattugiata
    Bottarga di Muggine - grated
    Grated bottarga produced with imported mullets eggs worked in Cabras
  7. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
  8. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
  9. Bottarga di Muggine - Oro di Cabras
    Mullet Bottarga - Bottarga di Muggine
    One of the most precious products in the world from the sea
  10. Bottarga di Muggine macinata
    Mullet Bottarga - Bottarga di Muggine
    Mullet roe processed in Sardinia and grated
  11. Bottarga di Muggine - Oro di Cabras
    Mullet Bottarga - Bottarga di Muggine
    One of the most precious products in the world from the sea
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