Fish

(21)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Salmone Selvaggio Sockeye
    Salmone Selvaggio Sockeye 600 g
    Wild salmon with brilliant red meat
  2. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 100 ml bottle
  3. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
  4. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 250 ml bottle
  5. FIletti di Alici Acquapazza
    FIletti di Alici Acquapazza
    Anchovies fished in the Gulf of Salerno, preserved in oil
  6. Filetto di Sgombro affumicato
    Filetto di Sgombro affumicato
    Smoked mackerel fillet, ready to eat
  7. Bottarga di Muggine
    Bottarga di Muggine
    Mullet roe worked in Cabras, in pieces of approx 100 g
  8. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
  9. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.