Dressing

(27)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Origano
    Oregano
    Oregano grown in the Sarno Valley (Campania), sun-dried and hand-worked
  2. product 96355
    Corbarini con Basilico in Succo
    Typical cherry tomatoes grown on the hills of the Lattari Mountains
  3. product 96377
    Cuor d'Oro - Passata di Pomodoro
    The classic Southern Italian passata
  4. Pesto di Pra' in confezione da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP and garlic
  5. Pesto genovese - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional pesto according to the typical Genoese recipe
  6. Pesto di Basilico Genovese DOP - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP
  7. Pesto senza aglio - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic Genoese pesto but produced no garlic
  8. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  9. Pesto senz'aglio - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  10. product 96376
    Passata di "Pomodorino del Piennolo del Vesuvio DOP"
    Delicate passata made from Pomodorini del Piennolo del Vesuvio PDO
  11. product 96375
    Passata di Pomodorini Datterini
    Sauce made from datterini tomatoes, sweet and velvety
  12. Passata antichi pomodori di Napoli
    Passata pomodoro 100% italiano
    Tomato sauce produced with 100% Italian tomatoes
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.