Dressing

(15)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Pesto di Basilico Genovese DOP - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP
  2. Pesto di Pra' in confezione da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP and garlic
  3. Pesto genovese - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional pesto according to the typical Genoese recipe
  4. Pesto senza aglio - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic Genoese pesto but produced no garlic
  5. Pesto senz'aglio - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  6. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  7. Pesto con Basilico Genovese DOP
    Pesto di Basilico Genovese DOP
    A pesto made from fresh Basil from Genova DOP
  8. product 93445
    Salsa di Noci
    Typical Ligurian pesto with walnuts and Italian garlic
  9. Ragu d'Oca
    Ragu d'Oca
    Ready to use ragù produced with goose meat by Jolanda de Colò
  10. Ragu d'Anatra
    Ragu di Anatra
    A finest quality duck ragù sauce, genuine in taste
  11. Ragù di capriolo
    Ragù di capriolo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with roe deer meat
  12. Ragù di cervo
    Ragù di Cervo
    Handmade ragu produced by Alessio Brusadin with venison meat
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.