Dressing

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Typology
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  1. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  2. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  3. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
  4. Il Pesto di Melanzane Secche
    Il Pesto di Melanzane Secche
    Pesto made with aubergines and green pistachio from Bronte DOP
  5. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
  6. Il Pesto di Pomodori Secchi
    Il Pesto di Pomodori Secchi
    Pesto made from naturally sun dried tomatoes
  7. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
  8. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
  9. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia, in smaller format
  10. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di Pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia
  11. Sugo artigianale ai pomodori essiccati
    Sugo ai Pomodori Essiccati
    Sauce prepared with tomatoes of Pugliese origin
  12. Sugo artigianale al peperoncino piccante
    Sugo al Peperoncino Piccante
    Spicy sauce produced with vegetables and chilli peppers
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