Dressing

(35)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Origano
    Oregano
    Oregano grown in the Sarno Valley (Campania), sun-dried and hand-worked
  2. product 96355
    Corbarini con Basilico in Succo
    Typical cherry tomatoes grown on the hills of the Lattari Mountains
  3. product 96377
    Cuor d'Oro - Passata di Pomodoro
    The classic Southern Italian passata
  4. Pesto di Basilico Genovese DOP - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP
  5. Pesto genovese - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional pesto according to the typical Genoese recipe
  6. Pesto di Pra' in confezione da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto Genovese in a 1 Kg tray
  7. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  8. Pesto senz'aglio - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  9. Pesto senza aglio - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic Genoese pesto but produced no garlic
  10. Maionese Classica Biologica
    Maionese Classica Biologica
    Mayonnaise made without gluten and preservative
  11. Ketchup Classico bio
    Organic Classic Ketchup
    Ketchup organic, without gluten and preservatives
  12. Ketchup classico Bio Monoporzione
    Organic Classic Ketchup Monoportion
    Organic ketchup made without gluten and without preservatives
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.