Dressing

(70)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Crema di radicchio biologico
    Crema di Radicchio Bio
    Radicchio cream perfect as sauce for pasta and lasagne or on a pizza
  2. Cremasugo di zucca biologica
    Crema di zucca
    Pumpkin cream boiled, in a 600 g bag, ideal base for recipes
  3. Crema di zucca Bio
    Crema di zucca violina bio
    Boiled pumpkin cream, perfect with gnocchi and risotto, or over pizza
  4. Cren - Crema di Rafano
    Cren - Crema di Rafano
    Cren prepared according to the traditional recipe, only with horseradi...
  5. product 93463
    Crostino di fegatini con tartufo
    Chicken liver pate embellished with summer truffle
  6. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  7. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
  8. Il Pesto di Melanzane Secche
    Il Pesto di Melanzane Secche
    Pesto made with aubergines and green pistachio from Bronte DOP
  9. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
  10. Il Pesto di Pomodori Secchi
    Il Pesto di Pomodori Secchi
    Pesto made from naturally sun dried tomatoes
  11. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
  12. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.