Dressing

(95)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. product 31548
    Crema Cacio e Pepe
    Pecorino cream produced by CAO with a bold yet balanced flavor
  2. product 31549
    Crema Cacio e Tartufo
    Pecorino and white truffle cream produced by CAO, with a refined and e...
  3. Crema con Parmigiano Reggiano e Tartufo Bianchetto
    Crema con Parmigiano Reggiano e tartufo
    Sauce made with Parmigiano Reggiano DOP flavored with truffles
  4. product 31539
    Crema del Pastore
    Cream made with a mix of pecorino and sheep ricotta
  5. Crema di radicchio biologico
    Crema di Radicchio Bio
    Radicchio cream perfect as sauce for pasta and lasagne or on a pizza
  6. Cremasugo di zucca biologica
    Crema di zucca
    Pumpkin cream boiled, in a 600 g bag, ideal base for recipes
  7. Crema di zucca Bio
    Crema di zucca violina bio
    Boiled pumpkin cream, perfect with gnocchi and risotto, or over pizza
  8. Cren - Crema di Rafano
    Cren - Crema di Rafano
    Cren prepared according to the traditional recipe, only with horseradi...
  9. product 93463
    Crostino di fegatini con tartufo
    Chicken liver pate embellished with summer truffle
  10. product 96377
    Cuor d'Oro - Passata di Pomodoro
    The classic Southern Italian passata
  11. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  12. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.