Dressing

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  1. Condimento alimentare all'Aceto Balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Condimento alimentare all'aceto balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Dressing aged like the Traditional Balsamic Vinegar of Modena
  2. Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Cream with Balsamic Vinegar of Modena PGI, ideal to decorate the plates
  3. Aceto Dogado di Venezia Vinagro Delicato
    Vinagro
    A Venetian red wine vinegar, produced following an ancient recipe
  4. Affettato di Tartufo estivo
    Affettato di Tartufo estivo
    Slices of black truffle ideal for garnishing dishes
  5. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  6. Bruschetta con tartufo
    Bruschetta con tartufo
    Tomato-based sauce with lightly sautéed summer black truffle
  7. product 93353
    Cacio e Pepe di Casa
    Tray of cream with Pecorino Romano PDO, Grana Padano PDO, butter and p...
  8. product 96355
    Corbarini con Basilico in Succo
    Typical cherry tomatoes grown on the hills of the Lattari Mountains
  9. Crema di radicchio biologico
    Crema al Radicchio Rosso
    Radicchio cream, ideal as a sauce for pasta, lasagna or on pizza
  10. product 31548
    Crema Cacio e Pepe
    Pecorino cream produced by CAO with a bold yet balanced flavor
  11. product 31549
    Crema Cacio e Tartufo
    Pecorino and white truffle cream produced by CAO, with a refined and e...
  12. Crema con Parmigiano Reggiano e Tartufo Bianchetto
    Crema con Parmigiano Reggiano e tartufo
    Sauce made with Parmigiano Reggiano DOP flavored with truffles
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