Deli Dishes

(44)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. New
    Spezzatino di Manzo
    Spezzatino di Manzo
    Main course featuring beef stew, ready to be reheated
  2. New
    Spezzatino di Manzo
    Spezzatino di Manzo
    Main course featuring beef stew, ready to be reheated
  3. Tonno di cappone
    Tonno di cappone
    Steamed capon strips in extra virgin olive oil
  4. Tonno di pollo ruspante
    Tonno di pollo ruspante
    Steamed chicken fillets preserved in extra virgin olive oil
  5. Baccalà alla vicentina
    Baccalà alla vicentina Marcolin
    Baccalà alla Vicentina in a 250 g tray produced by Marcolin
  6. Baccalà alla vicentina Marcolin
    Baccalà alla vicentina Marcolin
    Baccalà alla Vicentina in 1 kg tray produced by Marcolin
  7. Baccalà Condito Marcolin
    Baccalà Condito Marcolin
    Baccalà condito in 1 kg tray produced by Marcolin
  8. Baccalà mantecato al naturale
    Baccalà mantecato al naturale
    Baccalà mantecato in a 90 g jar produced by the Marcolin brothers
  9. Baccalà mantecato Marcolin
    Baccalà mantecato Marcolin
    Baccalà mantecato in a 250 g tray produced by Marcolin
  10. Baccalà mantecato Marcolin
    Baccalà mantecato Marcolin
    Baccalà mantecato in 1 kg tray produced by Marcolin
  11. Gamberi in Saor
    Gamberi in Saor
    Prawns in 'saor', a sweet and sour venetian recipe, in a 1 kg format
  12. Gamberi in Saor
    Gamberi in Saor
    Prawns in 'saor', a sweet and sour venetian recipe
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.