Cheese

(514)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Pecorino Semistagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza Rosso
    The typical red rind Pecorino of Pienza, treated with tomato sauce
  2. Pecorino Stagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza stagionato
    The typical aged Pecorino of Pienza, treated on the rind with olive oil
  3. Pecorino Formano Biologico
    Pecorino Formano Biologico
    A Pecorino made with organic raw milk
  4. Pecorino Grotta del Fiorini
    Pecorino Grotta del Fiorini
    Pecorino of the Tuscan peasant tradition, aged in caves
  5. product 31706
    Pecorino Primizio Pepato
    Semi-aged pecorino cheese with whole peppercorns
  6. Primo Sale di Pecora con Paperoncino
    Pecorino Primo Sale con peperoncino
    Fresh cheese produced with the addition of dried chilli
  7. Pecorino Primosale al Peperoncino
    Pecorino Primosale al Peperoncino
    Young pecorino cheese with chilli flakes
  8. product 31702
    Pecorino Primosale Pepato
    Pecorino from the Biopek line made with whole peppercorns in the paste
  9. product 31701
    Pecorino Primosale Zafferano e Pepe
    Pecorino pur brebis avec des grains de poivre noir et du safran
  10. Pecorino Romano DOP Crosta Nera
    Pecorino Romano DOP Crosta Nera
    DOP Pecorino cheese produced in Sardinia, aged at last 5 months
  11. Pecorino Romano DOP Crosta Nera porzioni
    Pecorino Romano DOP Porzioni
    DOP cheese produced in Sardinia with Sardine breed sheep milk
  12. Pecorino Semistagionato
    Pecorino Semistagionato Del Fiorini
    Half-matured pecorino produced in Tuscany
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.