Cheese

(68)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  2. Pecorino di Pienza al Pepe Nero
    Pecorino di Pienza al Pepe Nero
    Pecorino with pepper produced by Cugusi in Pienza
  3. Pecorino Stagionato in Foglie di Noce
    Pecorino di Pienza Foglie di Noce
    Tuscan pecorino matured in walnut leaves
  4. Pecorino Fresco di Pienza
    Pecorino di Pienza Fresco
    A fresh, soft pecorino produced in Val d'Orcia, in Tuscany
  5. Pecorino Semistagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza Rosso
    The typical red rind Pecorino of Pienza, treated with tomato sauce
  6. Pecorino Stagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza stagionato
    The typical aged Pecorino of Pienza, treated on the rind with olive oil
  7. Pecorino Formano Biologico
    Pecorino Formano Biologico
    A Pecorino made with organic raw milk
  8. Pecorino Grotta del Fiorini
    Pecorino Grotta del Fiorini
    Pecorino of the Tuscan peasant tradition, aged in caves
  9. product 31706
    Pecorino Primizio Pepato
    Semi-aged pecorino cheese with whole peppercorns
  10. Primo Sale di Pecora con Paperoncino
    Pecorino Primo Sale con peperoncino
    Fresh cheese produced with the addition of dried chilli
  11. Pecorino Primosale al Peperoncino
    Pecorino Primosale al Peperoncino
    Young pecorino cheese with chilli flakes
  12. product 31702
    Pecorino Primosale Pepato
    Pecorino from the Biopek line made with whole peppercorns in the paste
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.