Meat & Charcuterie

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  1. Fegato Grasso d'Oca Affumicato
    Fegato Grasso d'Oca Affumicato
    The best goose liver, with spices and cold smoked.
  2. Torcione di Foie Gras d'Oca
    Torcione di Foie Gras d'Oca
    A classical product from goose liver: Torchon
  3. Estrusca di suino con salsa al pepe
    Etrusca di suino con salsa al pepe
    Dorsal cut of pigs breed in wild, marinated with pepper sauce
  4. product 79117
    Etrusca di suino con salsa al whisky
    Dorsal cut of pigs breed in the wild, marinated with whisky sauce
  5. product 84752
    Hamburger Prime Coalvi
    Fassone Piemontese hamburger
  6. Tartare Bovino Adulto Scottona
    Tartare Bovino Adulto Scottona
    Single portion of Scottona tartare Limousine
  7. product 84750
    Trita Sceltissima per Tartare
    Diced meat for tartare, obtained from Fassone Piemontese
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