Meat & Charcuterie

(27)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Bresaola
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  2. Bresaola Punta d'Anca Intera
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  3. Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Typical Bresaola della Valtellina IGP, in half
  4. Brasaola di carne fresca punta d'anca
    Bresaola di Carne fresca Punta d'Anca
    Bresaola obtained by the processing of punta d'anca muscles
  5. Bresaola di Equino Fumè
    Bresaola di Equino affumicata
    Lightly smoked equine salami, produced in Trentino Alto Adige
  6. product 82354
    Bresaola Di Montagna
    Artisan Bresaola produced by Fratelli Corrà in Trentino
  7. Bresaola della Valtellina IGP Punta d'Anca Oro
    Bresaola from Valtellina IGP
    The typical Bresaola from Valtellina IGP, produced with the tip of hip...
  8. Bresaola Punta d'Anca Extra
    Bresaola Punta d'Anca Arte e Virtù
    Excellent bresaola produced in Valtellina by the Lazzeri Alessandro
  9. Bresaola punta d'anca gourmet
    Bresaola punta d'anca gourmet
    Bresaola of fresh meat from Charolaise breed beef
  10. Bresaola punta d'anca Premium
    Bresaola punta d'anca Premium
    Punta d'anca bresaola from rump of Blonde d'Aquitaine breed beef
  11. Bresaola rustica intera
    Bresaola rustica intera
    Rustic and innovative bresaola seasoned without being stuffed
  12. Carne Salada Tipica
    Carne Salada Tradizionale
    Salted spicy beef produced according to tradition
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.