Meat & Charcuterie

(6)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Fetta reale di casa Norcia
    Fetta reale di casa Norcia
    A specialty of Perticoni family, obtained by the pig thigh fresh debon
  2. Prosciutto di Norcia IGP
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  3. Prosciutto di Norcia IGP s/osso addobbo
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  4. Valle d'Aosta Lard D'Arnad DOP
    Lard D'Arnad DOP from Valle D'Aosta
    Spiced lard aged in Doils, typical wooden valdostani containers
  5. Coppa al Ginepro
    Coppa al Ginepro
    A unique Coppa produced in a traditional way, perfumed with Juniper an...
  6. Mocetta di Equino
    Mocetta di Equino
    Horse bresaola obtained from donkey hinds.
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.