Meat & Charcuterie

(41)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Fetta reale di casa Norcia
    Fetta reale di casa Norcia
    A specialty of Perticoni family, obtained by the pig thigh fresh debon
  2. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  3. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  4. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  5. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
  6. Prosciutto di Cinghiale disossato
    Prosciutto di Cinghiale
    Dry cured boned boar produced in Tuscany according to tradition.
  7. Prosciutto di Norcia IGP
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  8. Prosciutto di Norcia IGP s/osso addobbo
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  9. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  10. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
  11. Manzo Affumicato
    Manzo affumicato
    Topside of Black Angus beef marinated, slightly smoked and cured to pe...
  12. Speck di Cinghiale
    Speck di Cinghiale
    Boar speck accurately aged
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.