Meat & Charcuterie
(272)
- Prosciutto Crudo San Daniele DOP pressato - selezione ZuanonPressed raw ham, aged for 24 months and selected by Cantina Zuanon
- Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow FoodSlow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
- Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow FoodRaw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
- Prosciutto di Parma Casa Graziano 20 mesi slicedPre-sliced Parma ham produced by Casa Graziano, aged 20 months
- Prosciutto di Parma Casa Graziano 24 mesiA Parma ham produced on the hills of Casa Graziano and aged 24 months
- Prosciutto di Parma DOP addobbo Casa GrazianoA high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
- Prosciutto di Parma DOP by Casa GrazianoA high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
- Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano 30 e LodeSpecial selection of Parma ham cured at least 26 months, by Casa Graziano