Pasta & Co

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  1. product 98450
    Taglierini verdi
    Taglierini verdi made with durum wheat and spinach
  2. product 98443
    Trenette Bio
    Long pasta, similar to bavette, delicious with seafood sauces
  3. product 98444
    Trofiette Bio
    The most famous Ligurian pasta format of durum wheat semolina
  4. Gallette di Mais Nostrano dell'Isola
    Corn cake - Nostrano dell'Isola variety
    Crunchy yellow corn cakes produced with Nostrano dell'Isola native cor...
  5. Focaccia Rustica Biologica
    Focaccia Rustica Biologica
    The simplest and most versatile focaccia of Panificio Follador
  6. Frisella di grano duro
    Frisella - Durum wheat
    Apulian rusks, handmade and double-baked
  7. product 95009
    Friselline Classiche di Grano Duro
    Small durum wheat friselle typical of Salento, perfect for aperitifs
  8. Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Crackers made with Biancoperla corn, delicate in taste
  9. La Spessa - Piadina tradizionale
    La Spessa - Piadina Tradizionale
    Thick version of the piadina of the Romagna tradition
  10. La Stirata - Piadina tradizionale
    La Stirata - Piadina tradizionale
    Thin version of the piadina of the Romagna tradition, more similar to ...
  11. Nuvola grande quadra
    Nuvola grande quadra
    Light focaccia, thanks to a second leavening of over 20 hours on a pan
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