Meat & Charcuterie

(5)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  2. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  3. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  4. Estrusca di suino con salsa al pepe
    Etrusca di suino con salsa al pepe
    Dorsal cut of pigs breed in wild, marinated with pepper sauce
  5. product 79117
    Etrusca di suino con salsa al whisky
    Dorsal cut of pigs breed in the wild, marinated with whisky sauce
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.